Beurs voor bewoners met (ver)bouwplannen in Dinkelland of Tubbergen

Foto: CC0

Aannemers, (interieur)architecten, Lang zult u Wonen, hoveniers, financiers, notarissen, makelaars, bouwkundige bureaus, het energieloket, gemeenten Dinkelland en Tubbergen: op de (ver)bouwbeurs WOON2018 staan allerlei vakmensen uit de bouwwereld die hun kennis graag delen.

WOON2018 is bedoelt voor iedereen die wil bouwen of verbouwen. Jong of iets minder jong, er is informatie en inspiratie voor alle leeftijden.

Ook dit jaar is de beurs weer georganiseerd door een groep enthousiaste ondernemers in samenwerking met de gemeenten Tubbergen en Dinkelland. “Het belooft opnieuw een veelzijdige beurs te worden waar bezoekers terecht kunnen met al hun vragen over het (ver)bouwproces”, zegt wethouder Erik Volmerink.

“Als organisatie vinden we het belangrijk om de bezoekers goed te informeren”, vullen Jan Willem Weijers (aannemersbedrijf Warmes) en Merle Scholte op Reimer (bouwbedrijf Scholte op Reimer uit Vasse) aan. “We ervaren dat mensen die zich vooraf goed laten informeren, later minder snel voor verrassingen komen te staan. Hierdoor verloopt het bouwproces vlotter.”

Lezingen

Om de nodige informatie te verzamelen, kan men tijdens WOON2018 de 34 stands bezoeken of één van de drie lezingen bijwonen. Jos Beernink (Deterink): “Wij verzorgen een inspirerende lezing over actuele hypotheekmogelijkheden in 2019, die wordt aangevuld met ’tips and tricks’ over verduurzaming van je woning of hypotheek.”

Ook is er een lezing over gasloos bouwen. “Dat klinkt misschien lastig en ingewikkeld, maar er zijn ondertussen nieuwe praktische oplossingen die het energieloket tijdens de beurs graag aan je presenteert”, weet
wethouder Ben Blokhuis van de gemeente Dinkelland.

Tot slot verzorgt bouwkundig bureau ILSE de lezing Beleef je woning. “Interessant wanneer je aan het begin van een (ver)bouwplan staat en een bouwtekening hebt, maar nog niet weet hoe je de woning in moet richten.”

Meer informatie

De woonbeurs vindt vrijdag 2 november plaats van 17.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag 3 november kunnen bezoekers er van 10.00 uur tot 15.00 uur terecht.

De woonbeurs wordt dit jaar bij partycentrum Morshuis in Albergen georganiseerd door aannemersbedrijf Warmes, bouwbedrijf Scholte op Reimer, Deterink, ILSE en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen