Voorstelling over Alzheimer en dementie

Foto: My Psychology Class

Op woensdag 15 november aanstaande vindt er weer een Alzheimer informatieavond plaats voor iedereen die in aanraking komt met dementie of daarin geïnteresseerd is.

Deze avond zal in het teken staan van de theatervoorstelling Tafel voor twee, gespeeld door Thomas Borggrefe, theatermaker en parttime geestelijk verzorger in de ouderenzorg. De voorstelling gaat over een vrouw die dementie heeft. Haar man worstelt erg met d’r ziekte. Hoe kan hij met haar leefwereld contact maken en houden?

Met deze theatervoorstelling hoopt de organisatie te bereiken dat vooral mantelzorgers die met een soortgelijke situatie te maken hebben, zich herkennen en handvatten kunnen krijgen hoe zelf om te gaan met deze problematiek. Thomas Borgrefe zal aansluitend aan zijn voorstelling persoonlijk met de zaal in gesprek gaan, om samen met de aanwezigen van gedachten te wisselen.

De voorstelling vindt plaats op 15 november 2017 in Het Damast, Laagsestraat 4 te Ootmarsum.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. De voorstelling start om 19.30 uur en rond 21.30 uur zal de avond eindigen. Toegang is gratis, al wordt een vrije gift bijzonder gewaardeerd.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom! Opgave tot 13 november aanstaande via [email protected] of [email protected] of tijdens kantooruren van 9.00 uur -13.00 uur op telefoon 085-0479400.

Deze Alzheimer informatieavond is een gezamenlijk initiatief van Carintreggeland, Zorggroep Sint Maarten, Steunpunt Mantelzorg, Buurtzorg Nederland en de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen