‘Organiseer een Buitenspeeldag voor kinderen’

Foto: CC0

Jantje Beton en Nickelodeon vragen iedereen van de bank te komen en in hun buurt speelactiviteiten voor en met kinderen te organiseren.

Jongelui een middag boordevol plezier bezorgen en kinderen (weer) laten ervaren hoe leuk het is om de wereld buiten te ontdekken? Op woensdag 13 juni 2018 is Nederland één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag. Speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt; verzin samen met kinderen een spetterende activiteit.

Organiseer een Buitenspeeldag

De landelijke Buitenspeeldag is voor veel kinderen dé kans om in hun buurt gewoon buiten te spelen. Organiseer samen met kinderen een knikkertoernooi, tover de straat om tot een hindernisbaan, bouw hutten of ga stoepranden. Van grote tot kleine activiteiten en van knutselen tot hinkelen. Meld de speelactiviteit dan ook even op www.buitenspeeldag.nl aan.

Wel wat ondersteuning nodig bij het bedenken en/of organiseren van een activiteit? Neem dan geheel vrijblijvend contact met een adviseur jeugd op, want die helpt graag verder:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen