Deurninger asbestspecialist gekocht door beursgenoteerd conglomeraat

Eurofins heeft de ACMAA Group uit Deurningen gekocht, een bedrijf dat zich bezighoudt met diverse diensten op het gebied van asbestonderzoek.

Het beursgenoteerde Eurofins geeft aan door de overname van ACMAA ook in de asbestmarkt een leidende positie in te nemen “om haar klanten nog beter en completer van dienst te kunnen zijn”.

ACMAA biedt onder meer diensten zoals de analyse van asbest in bodem, waterbodem, puin, materialen, bouwstoffen, luchtfilters en bouw- en sloopafval, eindcontroles na asbestverwijdering, risicobeoordeling, verschillende types asbestinventarisaties, begeleiding van sanering en projectbegeleiding en het verzorgen van asbestcursussen. “Onze goed opgeleide mensen zijn in staat asbest te herkennen en kennen de wettelijke normen op het gebied van asbest. Wij beschikken over diverse accreditaties en erkenningen en voldoen daarmee aan alle kwaliteitsnormen”, aldus een woordvoerder van ACMAA.

Marktleider

Eurofins Group is een internationaal opererend life sciences-bedrijf, dat met meer dan 35.000 werknemers actief is vanuit meer dan 400 laboratoria in 44 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de Aziatisch-Pacifische regio.

Naar eigen zeggen is Eurofins een wereldwijde marktleider op het gebied van het uitvoeren van tests op het gebied van voedsel, milieu en farmacie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen