Digitaal reserveren bij Toneelvereniging Ootmarsum heeft de voorkeur

Foto: Toneelvereniging Ootmarsum

In januari 2019 zal Toneelvereniging Ootmarsum wederom op de planken komen met een dolkomische klucht: Pa wil met pensioen.

Voor het eerst zijn alle kaarten digitaal reserveren. De officiële voorverkoop zal traditiegetrouw starten op 27 december bij de Welkoop in Ootmarsum, maar daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om vanaf 1 december de kaarten digitaal te
reserveren.

Wie niet uit Ootmarsum komt, of niet in de gelegenheid zijn kaarten te halen bij de Ootmarsumse Welkoop-vestiging, kan de toegangskaartjes het beste digitaal reserveren. Dit kan voor alle voorstellingen: 11, 12, 18. 19 en 20 januari 2019.

Hoe werkt het?

Heel simpel: reserveren van de kaartjes á 7,50 euro kan via [email protected]. Hierop volgt een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Na betaling ontvangt de besteller de toegangsbewijzen.

Over de klucht

De ambtenaar Alfons Koning is bereid om elke kwaal of ziekte te simuleren als hij maar met vervroegd pensioen kan. Als hij zijn vriend Karel Portier vraagt om heel even zijn plek op de bank als ‘patiënt’ in te nemen, zodat hij op een pikant avontuurtje kan, dreigt alles mis tegaan. Hebben zijn vrouw en twee kinderen het dan toch mis en is hij écht ernstig ziek? En hoe komt zijn zus toch aan al die aftershaves? En wat moet controleur en collega Stipt met zijn dochter?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen