Vrijwilligersprijs uitgereikt aan de Verjaardagbox

Foto: Mark Mensink

Tijdens de jaarlijkse sleuteloverdracht in het gemeentehuis te Denekamp is de vrijwilligersprijs aan Verjaardagbox Dinkelland uitgereikt.

De Köttelpeer’n hebben dit initiatief genomineerd, omdat men het belangrijk vindt dat elk kind in de gemeente Dinkelland een verjaardag moet kunnen vieren – ook wanneer thuis niet de financiële middelen voorhanden zijn.

De Buisman’s Keals hebben dit initiatief als winnaar gekozen om de volgende reden: “Helaas komt armoede in Nederland en ook in ons mooie Dinkelland meer voor dan dat we ons allemaal realiseren. Wij vinden Verjaardagsbox Dinkelland een geweldig initiatief omdat kinderen die weinig tot geen kans krijgen hun verjaardag te vieren dit door bijdrage van de Verjaardagsbox Dinkelland wel kunnen. Zij ontvangen vanuit de Verjaardagsbox een taart, een box gevuld met een cadeautje, traktatie, versiering en wat lekkers.”

Namens de Verjaardagsbox Dinkelland waren Annette Zwiep-Rosens en Astrid Wessling aanwezig om de OOCD-wisselbokaal (Overleg Orgaan Carnavalsverenigingen Dinkelland) met bijbehorende geldprijs en bloemen in ontvangst te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen