Jongkindloop ‘op herhaling’ in en rond Lattrop-Breklenkamp

De geslaagde, eerste editie van de Jongkindloop in 2018 smaakte meteen naar meer.

Daarom gaat het sportieve evenement in 2019 ‘op herhaling’. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de exacte invulling van het programma, maar zeker is al dat er op 20 oktober een reeks aan sportieve en culturele activiteiten op en rond Erfgoed Bossem plaats zal vinden. En natuurlijk verschillende hardloop- fiets en wandelroutes door de aanlokkelijke omgeving van Lattrop-Breklenkamp.

Hardlopen, wandelen of fietsen

Op 20 oktober kunnen deelnemers wandelen of hardlopen door het grensgebied. En nieuw dit jaar is dat er ook twee MTB-routes (met voorrijder) zijn: 40 en 60 km. De hardlooproutes zijn 5, 10 en 15 km met een tijdsregistratie.

Kinderen kunnen tijdens een speciale kidsrun van 1 of 2 km leuke prijsjes winnen. Ook heel fijn: 5 km wandelen – op een goed begaanbare route met rolstoel/kinderwagen – of een wandeltocht van 10 of 15 km voor de meer fanatieke wandelaar over deels onverhard terrein. De verschillende routes starten allemaal op een ander tijdstip.

Kijk voor meer informatie en de inschrijving op www.lattrop-breklenkamp.nl/jongkindloop.

Waar en wanneer

De Jongkindloop is op 20 oktober van 10 tot 18 uur bij Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp). De diverse fiets-, loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen. Het festijn zelf vindt de hele dag plaats.

Klaar met sporten of alleen voor de gezelligheid aanwezig? Iedereen is welkom om er een gezellige middag van te maken, want er is genoeg te doen: een hapje en drankje, gezellige muziek, kraampjes en kinderactiviteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen