Een nieuw seizoen voor Toneelvereniging Ootmarsum

De herfst doet voorzichtig haar intrede en dus gaan leden van Toneelvereniging Ootmarsum weer enkele weken flink aan de slag met het repeteren van een nieuw toneelstuk.

Ditmaal mogen de leden losgaan met de klucht Ik voel nattigheid, geschreven door Rob Heemskerk en opgevoerd in drie bedrijven.

Net als vorig jaar zal de regie weer vallen onder het duo Michiel Geurtse en Farzana van Zuilekom. “Het enthousiasme van de succesvolle voorstellingen van het vorige stuk hebben we met ons allen meegenomen en proberen we in ons nieuwe stuk mee te nemen”, aldus eerstgenoemde. De ander vult aan: “Plezier hebben in het spelen en tegelijkertijd het spel op een mooi niveau krijgen, daar gaan we voor.”

Om te noteren in ieders agenda: 10,11, 17, 18 en 19 januari 2020 wordt het ten tonele gebracht.

Samenvatting

Vincent is een kunstschilder en verdiend verdient heel veel geld met zijn ‘kliederwerkjes’, maar voor zijn vrouw Machteld is dat niet genoeg. Zij wil status en aanzien en haalt daarom haar man over om ergens in Frankrijk een wijngaard te kopen. De zogenaamde wijn-expert die de wijngaard zou moeten beheren, maakt echter niet zo’n betrouwbare indruk. Is het wel een expert? Zijn alle gasten sowieso wel wie ze zeggen te zijn? En dan wordt er ook nog een wijnproeverij georganiseerd. Als dat maar goed gaat…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen