Lintje voor brandweermannen Jeroen Bijen en Jos Haarman na jarenlange inzet

Vanavond zijn een aantal medewerkers van de brandweerkazerne Weerselo in het zonnetje gezet.

Er werden twee koninklijke onderscheidingen uitgereikt, afscheid genomen van twee brandweerlieden en zeven brandweervrijwilligers namen afscheid. De huldigingen werden gedaan door burgemeester John Joosten.

Tijdens de jaarlijkse korpsbijeenkomst is officieel afscheid genomen van Jos Haarman en Jeroen Bijen als repressief vrijwilliger bij Brandweer Twente. Zij zijn respectievelijk 33 en 30 jaar in dienst geweest en ontvangen hiervoor een koninklijke onderscheiding. “Als je zoveel jaren actief bent voor de brandweer en je dag en nacht klaar staat om hulp te verlenen, dan verdien je deze extra aandacht en waardering”, aldus teamleider Karin Groenewegen.

Jubilarissen

Naast het uitreiken van de lintjes zijn ook het 10-jarig brandweerjubileum van Bart Bolk, Eddy ter Keurs, Stephan Krabbe, Ivan Oude Wolcherink en Eric Weiden gevierd. Ook zijn diverse certificaten en diploma’s voor behaalde opleidingen uitgedeeld.

“We zijn erg dankbaar dat onze mensen altijd klaar staan. We laten ze dan ook graag zien hoe trots we op ze zijn”, aldus Bart Loohuis, kazernecoördinator van Weerselo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen