Lantaarndiner op eeuwenoud erf in Lattrop-Breklenkamp

Foto: Erfgoed Bossem

De donkere dagen voor Kerst zijn echt aangebroken; een sfeervolle tijd met mooie versiering, vele lichtjes binnen en buiten en de ‘oale roop’ van midwinterhoorns over de Twentse velden.

In dit decor organiseert Erfgoed Bossem op zondag 22 en 29 december de derde editie van het Feeëriek Lantaarndiner. Na ontvangst op het eeuwenoude boerenerf van Bossem in Lattrop-Breklenkamp start dit bijzondere diner met een begeleide wandeling in het donker. Uiteraard mét lantaarns.

Onderweg is er een culinaire stop voor een opwarmertje. Terug op de boerderij gaan de gasten naar binnen om bij de open haard Bossems Brandrood – het natuurvlees van de eigen boerderij – en ander lekkers uit de streek te proeven.

Deelnemen aan het Feeëriek Lantaarndiner kan alleen op basis van een reservering, want de keuken werkt volgens het ‘no waste-principe’. De kosten voor dit driegangendiner bedragen 30 euro per persoon. Voor kinderen is in overleg een aangepast menu mogelijk. Ontvangst is vanaf 17.30 uur en start van de wandeling zal rond 18.30 uur zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen