Grote merken in kleine winkel Mencave

Mannen die nog mooie kleding voor de feestdagen zoeken, moeten maar eens een bezoekje brengen aan Mencave Herenmode.

Sinds oktober 2017 heeft Mencave de deuren geopend en vanaf dat moment is het hard gegaan, zo vertelt eigenaresse Kirsten Mulder (32) in de winkel aan de Eurowerft in Denekamp. “We zijn in die 2 jaar gegroeid naar een winkel waar ik echt enorm trots op ben. Vooral de diversiteit aan merken die we hebben kunnen uitbreiden vind ik heel mooi en bijzonder.”

Gestage groei

Onder andere Cavallaro Napoli, Ledub, Cars Jeans, Petrol Industries, Cheaque, Ferlucci en Superdry zijn er sinds dit jaar te vinden. “Het is best bijzonder en redelijk uniek dat deze grote kledingmerken in zo’n kleine winkel willen liggen”, aldus Kirsten. “Gelukkig hebben ze ons het vertrouwen gegeven en we merken ook dat onze klanten deze merken enorm waarderen.”

Waar ze het eerst moest hebben van de mensen uit het dorp zelf, merkt ze dat haar klantenkring is toegenomen naar daarbuiten. “Op dit moment heb ik ook veel vaste klanten uit de omliggende dorpen en steden, zoals De Lutte, Ootmarsum, Oldenzaal, Rossum en Weerselo.”

‘Niet moeilijk doen’

Wat het geheim is van Mencave? “Ik denk dat er geen geheim is”, zegt ze nuchter. “We bieden gewoon mooie, kwalitatief goede kleding aan tegen normale prijzen en de service ervaren veel mensen als prettig.” Klanten mogen kleding op zicht meenemen, overhemden worden gestreken en langs gebracht, zodat ze deze direct voor een feestje aan kunnen doen. Daarnaast wordt over ruilen en retourneren niet zo moeilijk gedaan. Dit alles wordt enorm gewaardeerd, merkt Kirsten. “In mijn ogen hoort het in elke kledingzaak zo te zijn, maar dat maak je bijna nergens (meer) mee. Mede daarom ben ik ook voor mezelf begonnen.”

Mencave Herenmode is van woensdag t/m vrijdag geopend van 09.30 tot 18 uur, zaterdags tot 17 uur en donderdags tot 21 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen