Twents Buutfestival met Guido Tijman, altijd garantie op doldwaas vermaak

Foto:

Komende zaterdag vliegen het publiek van stadstheater De Bond in Oldenzaal de grappen en grollen om de oren, tijdens het Twents Buutfestival.

Zeven optredens van buutreedners staan dan op het programma: Jan Riesewijk (Losser), Guido Tijman (Noord Deurningen), Paul Wiefferink (De Lutte), Marcel Diepenmaat (Haaksbergen), Koop Drost (Zuidwolde), de winnaar van vorige keer (2019) Daniël Schmitz en Vincent Nijhof (beiden uit ’s Heerenberg). Verder zorgen Toon (Lansink) & Kesjotten, Oons Hemman en de Harmoniebloazers ervoor dat de achtste editie een waar festijn gaat worden.

Organisatie is opnieuw in handen van Annet Meijerink en Geert Christenhusz, van het theaterbureau Mélange. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

Speciaal voor deze ‘corona-editie’ is er voor alle kijkers, thuis en in de zaal, gedurende de voorstelling een loterij waarbij diverse prijzen te winnen zijn. Deze worden beschikbaar gesteld door Outlet Twente, Multimate, Jumbo, Zand Mode, Gall & Gall, Douglas, bierbrouwerij Othmar uit Ootmarsum, en Viba Zeevis. Carl van Olffen, alias Clown Carlo, zorgt weer voor een kleurrijke entree en podiumversiering met zijn fleurige ballonnen.

Het festival wordt gesponsord door lokale en regionale ondernemers. Hoofdsponsor is Rabobank Twente Oost. De videostream van het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oldenzaal en de provincie Overijssel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen