Roon Staal geeft kerstconcert in ’t Stift

Foto: Roon Staal

Van 7 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma en ’t Stift is één van de zestien locaties die in de tour zijn opgenomen.

Het concert vindt plaats in de Stiftskerk op 7 december aanstaande en begint om 20 uur. Een QR code is verplicht en daardoor geldt er geen anderhalvemeter regel. Mocht dit tijdens de persconferentie van 3 december alsnog worden ingesteld dan zal deze regel worden gehanteerd, maar gaat ook dan het kerst concert gewoon door.

Twintig jaar geleden bracht hij met zijn lied Help Me Through The Night een evergreen uit en inmiddels treedt de 41-jarige musicus zowel in het buitenland op als door heel Nederland met 5 touren per jaar waaronder de populaire Kerst Tour.

Zang en piano

Met zijn heldere tenor stem en vloeiende begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaren bij het publiek te raken tijdens de donkere dagen van het jaar die voor veel mensen juist zo gezellig en lichtrijk zijn.

Vertolkingen van bekende songs als Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, The Holy City, Midden In De Winternacht en In The Bleak Midwinter worden bij de sfeervolle kerstconcerten op zijn eigen authentieke wijze ten gehore gebracht.

Staal bracht in totaal 15 albums uit. Twee van die albums zijn The Christmas Album I (geproduceerd en opgenomen in Vladivostok, Rusland) en The Christmas Album II (geproduceerd en opgenomen in Nederland). Deze zijn bij de kerstconcerten te zien en te verkrijgen.

Alle informatie m.b.t. de Kerst Tour en het concert in Weerselo kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via tel. 06-15403125.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen