Codes kraken in Escape Room Ootmarsum: “Othmar’s Geheim”

Escape Room Ootmarsum is de vierde belevenis uit de koker van Jolanda en Dennis Ikink van BeleefOotmarsum.

Deze zal exclusief te spelen zijn in de maanden april, mei en juni van 2022 en is gesitueerd in een pop-up store van Het Johannink in Ootmarsum.

Hartenwens

Met het ontwikkelen van een Escape Room in Ootmarsum gaat een hartenwens in vervulling voor Jolanda en Dennis Ikink. Zij maken al meer dan 15 jaar van feesten avontuurlijke belevenissen. Deze kans hebben ze meteen gegrepen. Tijdens de lockdowns zijn ze begonnen met het maken van een spannende verhaallijn en raadselachtige puzzels, alles voorzien van uniek spelmateriaal.

Escape Room Ootmarsum biedt uitdaging voor beginnende en gevorderde spelers, jong en oud vanaf 12 jaar. Het is spannend, maar zeker niet eng en er wordt in een open ruimte gespeeld. Jolanda en Dennis vinden het belangrijk dat de puzzels in dienst staan van het verhaal en dat iedereen een avontuurlijke belevenis ervaart.

Spelen

Om de kwaliteit van Escape Room Ootmarsum te waarborgen kan er gespeeld worden met twee tot zes personen. Grotere groepen kunnen meerdere tijdsloten na elkaar reserveren.

Bekijk alle veel gestelde vragen en reserveer een tijdslot op: www.escaperoomootmarsum.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen