Feestelijke activiteiten bij Denekampse winkeliers tijdens ‘Week van de Stenen Winkel’

Foto: Week van de Stenen Winkel

In de week van 9 tot en met 15 mei 2022 vindt de eerste landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats.

Dit is een initiatief om de lokale winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij consumenten. Ook meerdere ondernemers uit Denekamp doen mee.

Lokale winkels organiseren in deze feestweek allerlei activiteiten op de winkelvloer, samen met hun klanten. Boetiek KiJan is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2006 werd de winkel van Kirsti Nolten geopend en 6 jaar later is het bedrijf niet meer weg te denken uit het lokale winkelcentrum. “De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is dat ik graag mijn trouwe, maar ook de nieuwe klanten eens extra in het zonnetje wil zetten. Ze hebben me door de coronatijd heen geholpen en dat verdient zeker extra aandacht”, vertelt eigenaar Kirsti. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Denekamp de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Winkeliers die meedoen zijn: By Britt Fashion, P&D Marieke, Marie & Peer, Geuratelier, Stapeltje Geluk & Stapeltje Liefde, Fashion 365, Label Modetrends, De Galerie, Oude Lashof Electro World en Boetiek KiJan.

Elke winkel heeft haar eigen feestelijke activiteiten en acties. Er worden meerdere prijzen verloot, met als klapstuk een gezamenlijke hoofdprijs ter waarde van 1000 euro. Het gaat om een kruiwagen vól cadeaus. Alle tien deelnemende winkels dragen hieraan bij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen