KPJ Ootmarsum ’terug van weggeweest’ na jarenlange afwezigheid

Foto: KPJ Ootmarsum

Na jarenlange afwezigheid in de regio hebben een achttal jongeren het initiatief genomen om de KPJ van Ootmarsum en omstreken weer op te richten.

Creatieve dagen, een begrip dat bij vele jongeren de tanden doet wateren. Maar daarnaast ook het organiseren van activiteiten. Het draait grotendeels om saamhorigheid en gezelligheid.

Oprichtingsdatum 4-5-2022. Het is de dag dat KPJ Ootmarsum weer officieel op de kaart is gezet. Al enige tijd is er door een groep jongeren gebakkeleid om het zover te krijgen. Uiteraard is dit alles voortgekomen uit het geweldig aanzien van feesten en partijen bij andere KPJ’s in de buurt. Onder het motto ‘dat kunt wie ök’ is de groep bij elkaar gekomen.

Het bestuur wordt gevormd door jongeren uit Oud Ootmarsum, Nutter, Agelo en Ootmarsum: Tess Stevelink, Hijn Arens, Thijs Heerdink, Mirka Kamphuis, Evi Droste, Sam Heerink, Siebe Arens en voorzitter Coen Voorpostel (niet op de foto).

Voorpostel geeft aan dat het belangrijk is om juist de omgeving van Ootmarsum er bij te betrekken. Het zorgt voor een hecht gevoel noaberschap met vele (plattelands)jongeren.

Ledenwerving en aftrap

Nu de oprichting een feit is geworden, is de groep op zoek naar leden tussen de 18 en 30 jaar. Een unieke kans voor de jeugd van Ootmarsum en omstreken om zo van de partij te zijn op geweldige feesten en partijen. Er zullen het gehele jaar rond activiteiten plaats vinden waaronder de Creatieve dagen, dorpsfeesten, bijeenkomsten, uitjes, etc.

KPJ Ootmarsum zal zorgdragen voor het organiseren van diverse activiteiten in de buurt. Vele ideeën zijn al reeds uit de pen gekomen. Om te beginnen organiseert op 10 juli aanstaande een grandioos Aft(r)apfeest.

De middag en avond zal ingevuld worden met de volgende activiteiten:

  • Wie is de sterkste man of dame op de rodeostier?
  • Live muziek van een ‘Special Guest’
  • Formule 1 op een groot scherm
  • Onbeperkt drank, eten en gezelligheid

Feestlocatie: Kleinesweg 5 in Agelo. Tijd: 14 – 22 uur. Entree en lidmaatschap: 50 euro (all-in).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen