Toneelvereniging van Ootmarsum staat eindelijk weer op de planken

Toneelvereniging Ootmarsum gaat in januari 2023 eindelijk weer voor publiek spelen en de kaarten zijn al in december te verkrijgen.

Eindelijk mag Ootmarsumse toneelvereniging na al die coronajaren weer doen, wat ze het liefst doen. Namelijk toneelspelen voor publiek. Binnenkort is het dan ook eindelijk zo ver. De acteurs spelen dan een klucht in vier bedrijven: De Meerpaal, geschreven door Theo Akkermans.

Synopsis

Pieter en Gerda Kreukniet, de eigenaren van hotel De Meerpaal, hebben last van de crisis. Daarom besluiten ze hun hotel gedurende de koude maanden open te houden voor overwinteraars bij wie een vliegvakantie naar zonnigere oorden niet meer te betalen is, maar dit niet willen weten naar de buitenwereld toe.

Er komen zowaar gasten. Maar of Pieter en Gerda hier blij mee moeten zijn? Een kakelende ’tweeling’ waarvan er eentje alles zuunig wil. Een baron en een barones met huisvriend die zich wel erg raar gedragen. En een agent die wel wil zwijgen voor een borrel. Gelukkig helpen buurman Teun en werkster Sientje het stel uit de brand… Of juist ín de brand? Genoeg aanleiding voor een avondje lachen, gieren en brullen.

Kaarten bestellen?

Per 1 december kunnen er weer digitaal toegangskaartjes gereserveerd worden via [email protected]. Voor wie deze liever persoonlijk bij de plaatselijke Welkoop haalt, dit kan traditiegetrouw vanaf 27 december.

Waar en wanneer?

  • Locatie: Ons Gebouw Ootmarsum, Ganzenmarkt 31, 7631 EM Ootmarsum
  • Entree: € 7,50 p.p.
  • Data: 13, 14, 20, 21 en 22 januari 2023
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen