Nieuwe generatie neemt dagelijkse leiding bij aannemersbedrijf Warmes over

Foto: Aannemersbedrijf Warmes

Op 1 januari dragen Paul Roeleveld en Rob Warmes de dagelijkse leiding van aannemersbedrijf Warmes uit Lattrop-Breklenkamp over aan de nieuwe generatie.

Vanaf dan hebben Stijn Lammerink en Daan Roeleveld de leiding over het bedrijf. “Wij blijven werkzaam bij Warmes, maar niet meer als directeur-grootaandeelhouder. De beslissingen en de verantwoordelijkheid over het bedrijf dragen we over aan Stijn en Daan. Dat doen we om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. Dan is dat alvast goed geregeld en kan er verder worden gewerkt aan de toekomstbestendigheid van Warmes.”

De twee opvolgers zullen anders leiding gaan geven dan hun voorgangers. “En dat is ook de bedoeling. Dat hoort bij het bedrijfsproces. Ze krijgen meteen een uitdaging voor de kiezen want de WKB komt eraan, de wet Kwaliteitsborging Bouw. Daar zullen ze mee aan de slag moeten, ook al maakt de WKB eigenlijk alles maar ingewikkelder en duurder.”

Daarnaast komt er een nieuw kantoor, op de plek van de huidige. Een architect is op dit moment bezig met het ontwerp ervan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen