Manege Meinders de favoriet van het publiek

Foto: Manege Meinders

Onlangs won Manege Meinders uit Tilligte de publieksprijs van het tijdschrift De Hippische Ondernemer.

“We zijn ontzettend trots op deze prijs”, vertelt eigenaar Ellen Loohuis enthousiast. “Het voelt geweldig om deze erkenning van het publiek te krijgen.”

Voor de verkiezing van De Hippisch Ondernemer van het jaar werden manegebedrijven onder andere beoordeeld op klantgerichtheid, creativiteit en kwaliteit. “Bij manege Meinders kan iedereen leren paardrijden”, vertelt Loohuis. “We bieden paardrijlessen aan voor jong en oud. Van kinderen die voor het eerst komen rijden, tot aan ervaren ruiters, of jongeren met een beperking die de rust van therapeutisch paardrijden opzoeken. Iedereen komt hier samen en dat maakt Manege Meinders een bijzondere plek. Het is mooi dat het publiek van De Hippische Ondernemer ons met deze prijs een hart onder de riem steekt.”

Alles voor de paarden

Eigenaar Loohuis vertelt dat de paarden op Manege Meinders liefdevolle verzorging krijgen. De deelnemers van de aanwezige zorgboerderij steken dagelijks  hun handen uit de mouwen in de stallen. Iedere ochtend worden de paarden door hen verzorgd en de stallen schoongemaakt. “Met de verkiezing wonnen we een uitgebreid voerpakket van duizend euro. Daar doen we onze paarden een groot plezier mee. En tegelijk zijn alle deelnemers die de paarden verzorgen natuurlijk heel trots op deze prijs.”

Loohuis nodigt iedereen die Manege Meinders nog niet kent, uit om te komen kennismaken. De manege aan de Westenveldweg 13 in Tilligte is elke dag geopend voor bezoekers, van 9 tot 17 uur. Wie een proefles wil volgen, kan zich via de website www.manegemeinders.nl aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen