Kinderopvang Oons Stekkie start in de zomervakantie met Sport BSO in Denekamp

Foto: Oons Stekkie

Is jouw kind energiek en gek op sporten? Of wil jouw kind graag kennismaken met verschillende sporten, samen met leeftijdsgenootjes?

Dan is de nieuwe Sport BSO van kinderopvang Oons Stekkie de juiste plek! In de zomervakantie gaat Oons Stekkie officieel starten met de Sport BSO, maar de kinderopvang geeft graag alvast een update.

Diverse activiteiten en sporten

“Bij onze Sport BSO kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar straks na schooltijd deelnemen aan verschillende activiteiten op en rond de sportvelden van SDC in Denekamp,” vertelt eigenaresse  Ellen Loohuis van Oons Stekkie. “Onder begeleiding van onze sportcoach kunnen de kinderen nieuwe vaardigheden ontwikkelen en verschillende sporten ontdekken. De activiteiten en sporten die we gaan aanbieden zijn erg divers, van dansen tot flessenvoetbal en van turnen tot judo. Maar één ding hebben alle activiteiten gemeen: het draait om sporten en samen actief bezig zijn. Daarnaast werkt onze sportcoach met oog voor de ontwikkeling van ieder kind. Zo dragen de activiteiten onder andere bij aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en samenwerkingsvaardigheden.”

Hoe gaat het in zijn werk?

De Sport BSO zal geopend zijn van maandag t/m donderdag tussen 14.15 en 18 uur. Ouders krijgen de mogelijkheid om te kiezen hoe vaak en wanneer hun kind deelneemt aan de Sport BSO, of het nou gaat om één of meerdere dagen per week.

Ook kun je de Sport BSO combineren met de reguliere BSO van Oons Stekkie op basisschool De Alexander in Denekamp.

Kinderen van andere basisscholen in de buurt zijn natuurlijk ook van harte welkom. We halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Alexander
  • De Kingschool
  • De Veldkamp
  • De Zevenster
  • De Mariaschool
  • De Willibrord

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de Sport BSO? Neem dan contact op met Oons Stekkie, via tel. 0541-248 013 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen