Startsein werkzaamheden Springendal en Dal van de Mosbeek

12 jul , 11:08 Nieuws
unnamed
Iedereen is uitgenodigd voor de inloopavond over de Natura 2000-werkzaamheden die deze zomer in Springendal en Dal van de Mosbeek starten.
Het gaat om werkzaamheden in Dal van de Mosbeek, de Brunninkhuizerbeek, de Braamberg en de noordtak van de Hazelbekke. De inloopavond vindt plaats op donderdag 18 juli (van 18 tot 21 uur) bij Het Bolscher in Vasse. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Tijdens de inloopavond kunnen geïnteresseerden een kaart met transportroutes en locaties inzien waar de aannemer werkzaamheden gaat uitvoeren. Ook bespreken het projectteam, de provincie en aannemer de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd en het materieel dat de aannemer inzet. De aanpak, impact en planning van de werkzaamheden worden hierbij nader toegelicht.

Aannemersbedrijf Gerwers

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een lokale aannemer: Gerwers uit Tilligte. Ze zijn gespecialiseerd in infra-, water- en natuurprojecten en ze maken daarbij altijd duurzame afwegingen. Gerwers voerde afgelopen jaar ook de werkzaamheden aan de bronvijvers uit. In het verleden heeft het bedrijf ook al werkzaamheden uitgevoerd aan de Mosbeek.
Deze aannemer kent het gebied en de omwonenden goed. Bovendien behaalde Gerwers de hoogste score bij de aanbesteding op het logistieke proces en de uitvoeringswijze van de beekverondieping.