112

Denise (12) opnieuw vanuit Denekamp weggelopen

Wederom is sprake van een urgente vermissing in de omgeving van Denekamp.

Hierbij gaat het opnieuw om een 12-jarig meisje, Denise geheten. Gisteravond werd ze ook al vermist en werd er een Burgernet-melding uitgedaan. Later is ze teruggevonden, maar vandaag is ze dus opnieuw weggelopen.

De jongedame is blank, heeft donkerblond haar tot de schouders en is ongeveer 1,75 m. Denise fiets op een mintgroene mountainbike, draagt een zwarte jas, grijze paardrijbroek en zwarte laarzen.

Mogelijk bevindt ze zich in het grensgebied richting Nordhorn. Wie haar aantreft dient gelijk noodnummer 1-1-2 te bellen.

Update

Ook over de landsgrenzen wordt naar het meisje gezocht. In de stad Nordhorn is de Duitse politie aan het zoeken geslagen.

De politie geeft aan dat de 12-jarige Denise verstandelijk beperkt is. Ze heeft het denkvermogen van een kind tussen de één en drie jaar, maar is wel aan het puberen.

Denise woont op een zorgboerderij, waar ze vanmorgen rond 9.30 uur aan de aandacht kon ontsnappen. Ze heeft geen telefoon mee en valt dus ook niet te lokaliseren. Bovendien heeft het meisje nauwelijks topografische kennis.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen