112

‘Wisseltrucman’ sloeg toe bij Kruidvat in Denekamp en vele andere winkels

Foto: Politie

De politie waarschuwt voor de oplichtingspraktijken van een gebrekkig Nederlands sprekende man, die ook bij de Kruidvat in Denekamp heeft toegeslagen.

Deze man is gefilmd bij de Denekamper drogist. Hij koopt voor honderden euro’s prepaid creditcards en wil dat afrekenen met een grote stapel biljetten van 20 euro. Maar zodra het geld wordt geteld, zaait hij veel verwarring bij de kassamedewerker. Hij haalt stapeltjes geld weg en legt er weer wat bij, waardoor hij uiteindelijk te weinig afrekent.

Hij is niet alleen aan de Eurowerft in Denekamp geweest. Ook in Midden-Nederland en bij Apeldoorn heeft hijĀ al toegeslagen met z’n listige wisseltruc.

Deze 'wisseltrucman' in Denekamp is een plaag voor voor winkeliers

Deze man is gefilmd bij een drogist in Denekamp. Hij koopt voor honderden euro's prepaid creditcards en wil dat afrekenen met een grote stapel biljetten van 20 euro. Zodra het geld wordt geteld zaait hij veel verwarring. Hij haalt stapeltjes geld weg, legt er weer wat bij, waardoor hij uiteindelijk te weinig afrekent. Hij is niet alleen in Denekamp geweest. Ook in Midden-Nederland en bij Apeldoorn heeft hij al toegeslagen. Volgens een gedupeerde winkelier spreekt de man gebrekkig Nederlands. Help mee deze oplichter te vinden! Weet je wie dit is of heb je andere informatie die kan helpen? Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer), of gebruik het online tipformulier:https://bit.ly/2UycqDB. Je mag Politie Dinkelland ook een pb sturen met je info. Wil je anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Geplaatst door Onder de Loep op Donderdag 4 april 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen