Wegenbouw Lansink wil bedrijfsperceel in Saasveld uitbreiden

Foto: Lansink Wegenbouw

Wegenbouwbedrijf Lansink heeft bij de gemeente een verzoek ingediend om het perceel aan de Loodijk in Saasveld met opslag- en kantoorruimte uit te breiden.

Op het huidige bedrijfsperceel is een kantoorgebouw, tijdelijke kantoorunits, een tweetal opslaghallen, buitenopslag en een bedrijfswoning aanwezig. In de huidige situatie is er volgens de aanvrager te weinig ruimte voor een efficiënte en veilige inrichting van het bedrijfsperceel. Zo is het kantoorpand onlogisch gesitueerd t.o.v. de erftoegangsweg vanaf de Loodijk en bovendien biedt dit pand niet voldoende ruimte, waardoor het personeel in tijdelijke units is ondergebracht.

Ook voor opslag is onvoldoende ruimte waardoor materieel buiten wordt gestald, wat schadelijk is voor de levensduur ervan. De gevraagde uitbreiding heeft in totaal een oppervlakte van 2.751 m2.

Nu het college van burgemeester en wethouders akkoord is, is de gemeenteraad aan zet om goedkeuring te verlenen. Het bijbehorende bestemmingsplan ligt daarna 6 weken ter inzage.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen