De jeugd kan weer kamperen in Dinkelland

Foto: Noaberkracht

Ook deze zomer kan de jeugd uit de gemeente Dinkelland weer kamperen, een traditie voor de middelbare schooljeugd om de zomervakantie te vieren.

Voorafgaand aan de kampeerperiode willen burgemeester John Joosten en wethouder Cel Severijn graag in gesprek met ouders en grondeigenaren. Daarvoor wordt een bijeenkomst georganiseerd op woensdagavond 5 juli samen met het Twents Carmel College in Denekamp.

Deze bijeenkomst vindt plaats op het Twents Carmel College in Denekamp en begint om 19 uur. Aanmelden voor deze informatieavond kan via [email protected]. Tijdens de informatieavond worden onder andere de regels van dit jaar bekeken en wordt er met elkaar het gesprek aangaan over de verwachtingen en verantwoordelijkheden van de jeugd, ouders, grondeigenaren en de gemeente rondom deze traditie.

Aanmelden

Ben je van plan in de maand juli te kamperen met je vriendengroep? Meld je dan vanaf 5 juni aan via de website www.dinkelland.nl/jeugdkamperen. Download de regels, de verklaring voor de grondeigenaar en het invulformulier voor het kampeerplan. Deze kan je ingevuld en ondertekend weer uploaden op de website van de gemeente. Daarnaast moeten er een aantal gegevens worden ingevuld via de website.

Aanmelden kan tot en met 30 juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen