Oude sterren van KOSC en FC Twente strijden tegen elkaar

FC Twente All Stars
FC Twente All Stars
Foto: FC Twente

Ter gelegenheid van het 85-jarig jubileum van de Ootmarsumse voetbalclub KOSC wordt als afsluiting van het Oetbloasweekend op zondag 8 juli een wedstrijd gespeeld tussen de oud-voetballers van KOSC en FC Twente.

FC Twente All Stars wordt gevormd door oud-spelers van de profclub uit Enschede en staat onder leiding van de coaches Eddy Achterberg en Jan Bronkers. Het team speelt regelmatig wedstrijden in de regio en daarbuiten. De selectie ervan bestaat tijdens dit duel onder meer uit Jeroen Heubach, Patrick Gerritsen, Arjan van der Laan, Rene Nijhuis en Rik Platvoet.

Het team van KOSC bestaat uit een mix van eerste elftalspelers die in de afgelopen 30 jaar zijn uitgekomen voor het vlaggenschip van KOSC. Spelers als Erik Luft, Freek Keupink, Hans Huiskes, Martin Tenniglo, Koen Hartman en Harm Bossink zullen die middag aantreden.

Voor sommige spelers zal de warming-up al een hele opgave zijn, maar daarnaast zijn er ook nog spelers die erbij lopen alsof ze zo nog in het eerste elftal zouden kunnen voetballen…

De wedstrijd begint om 15.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen