Soccer Camp van FC Twente bij SDC’12

Foto: FC Twente

FC Twente start in de zomervakantie met Soccer Camps en Keeperskampen voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 t/m 15 jaar.

In juli vinden er FC Twente Soccer Camps plaats op de sportcomplexen van de voetbalverenigingen Rigtersbleek in Enschede (15 t/m 17 juli), ATC’65 in Hengelo (16 t/m 18 juli) en TVC ’28 in Tubbergen (18 t/m 20 juli). In augustus organiseert de Enschedese profclub een FC Twente Soccer Camp bij Vogido in Enschede (19 t/m 21 augustus) en SDC’12 in Denekamp (21 t/m 23 augustus).

Tijdens de Soccer Camps bij Rigtersbleek en SDC’12 vinden er tegelijkertijd FC Twente Keeperskampen plaats. Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en Keeperskampen zijn dagelijks van 9-15 uur.

Voetbal beleven

Voetbalplezier en voetbalbeleving vormen de belangrijkste uitgangspunten van de FC Twente Soccer Camps en Keeperskampen, die onder leiding staan van gekwalificeerde trainers. Eén dagdeel staat geheel in het teken van een ‘real life’ variant van de FC Twente
Skill Games en daarnaast is er een afwisselend veldprogramma met spel-, techniek-, afwerk-, en partijvormen. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen FC Twente Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Bovendien krijgen ze twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente.

Inschrijven voor de FC Twente Soccer Camps en Keeperskampen kan via www.fctwente.nl/soccercamps.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen