Erwin Nijboer wijst de weg met fietsreizen in de Algarve

Erwin Nijboer (rechts) met Miguel Indurain
Erwin Nijboer (rechts) met Miguel Indurain
Foto: Erwin Nijboer Cycling

Oud-wielrenner Erwin Nijboer uit Denekamp is gestart met fietsbelevingen in Portugal.

In het peloton kennen ze hem tot op de dag van vandaag nog altijd als ‘De Butler van Indurain’. Erwin Nijboer uit Denekamp was immers jarenlang de meesterknecht van de vijfvoudig Tourwinnaar, met wie hij nog steeds een goede band heeft.

Na jarenlang in het profpeloton rondgereden te hebben, wil Nijboer nu zijn ervaring en kennis delen tijdens fietsreizen in Albufeira. In dit gedeelte van Portugal vind je volgens Nijboer uitgestrekte zandstranden en schilderachtige vissersdorpjes. “Het heuvelachtige binnenland, met het indrukwekkende Monchique gebergte ligt vlak achter de kust. Met zijn groene heuvels en zijn rustige wegen is de Algarve bij uitstek geschikt om te fietsen en te genieten.”

Reizen op maat

In oktober was de openingsweek van Erwin Nijboer Cycling met Miguel Indurain als deelnemer. In februari 2018 zullen de eerste fietsreizen van start gaan. “Een vriendengroep die naast het fietsen ook van het goede leven wil genieten of een club die fanatiek wil trainen, bij ons is alles mogelijk. Maar ook voor bedrijven is het een mooie gelegenheid om de teambuilding binnen het bedrijf te verhogen”, zo geeft Erwin Nijboer (tel. 06-15037032) aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen