“Kom, wie goat eff’n wat ett’n Bie Heintje”

De Witte Berg heeft vanaf heden Bie Heintje.

Bie Heintje: van simpele kantine naar uitgebreid restaurant. Zo laat zich de ontwikkeling van het bekende restaurant van De Witte Berg misschien wel het beste omschrijven. Daar waar eens een frituurpan stond, is na de verbouwing van afgelopen maanden een gloednieuwe keuken verrezen, ingericht met ‘state of the art’ keukenapparatuur. Het restaurant is inmiddels allang niet meer exclusief voor de gasten van het vakantiepark, maar voor iedereen die lekker eten wil voor een betaalbare prijs.

Het restaurant heeft de laatste jaren een eigen sfeer en identiteit gekregen en verdient een nieuwe, maar toch ook vertrouwde naam: Bie Heintje.

Happy Heintje

“Kinderen kunnen zich vermaken in onze grote speeltuin met springkussen of in onze recent gebouwde indoor speeltuin Happy Heintje, vertelt Laurens Heerdink. “Daarnaast ook de mogelijkheid om uw een bruisend feest te geven. Daarom organiseren we tal van activiteiten, waaronder trekkerrijden, de escaperoom in een oude Engelse stadsbus, huifkartochten, ringsteken, thema-avonden en nog veel meer.”

Complete verandering

Bij de verbouwing alleen is het niet gebleven: naast nieuwe bedrijfskleding en een nieuwe website (www.heintje.nl) is de populaire menukaart uitgebreid met nieuwe gerechten uit de streek (carpaccio van het Twentse rund, champignons Dordogne en Twentse biefstuk) en zijn de nagerechten aangevuld met het ijs van ‘noaber’ ijsboerderij De Bölte. Kortom, reden genoeg om tegen elkaar te zeggen: “Kom, wie goat eff’n wat ett’n Bie Heintje”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen