Sylvia en Carmen vieren eerste ‘verjaardag’ van hun Bliss Baby Spa

Sylvia en Carmen
Sylvia en Carmen
Foto: Bliss Baby Spa

Terugkijken is vaak lastig, maar Sylvia Wilbers en Carmen Geerink van Bliss Baby Spa in Ootmarsum doen dit juist met alle plezier.

Op 1 september bestaat hun bedrijf alweer één jaar, altijd een goed moment om alles even op een rijtje te zetten. “We hadden van tevoren nooit kunnen bedenken dat de tijd zo snel voorbij zou gaan, maar wat hebben we in dit eerste jaar toch mooie ervaringen opgedaan. We hebben gezien hoe baby’s bij ons in de spa intens genieten van het floaten en de babymassage. Een onrustige baby gaat dan heerlijk relaxed en of slapend de deur uit”, vertellen de dames enthousiast. “We zijn ervan overtuigd dat onze jarenlange ervaring, die wij hebben opgedaan in de kinderopvang, hierbij een grote rol spelen.”

Ze zeggen veel energie en voldoening over te houden aan hun werkzaamheden, met name door hun clientèle. “Iedereen die bij ons de deur uitgaat doet dit met de woorden ‘we komen zeker nog eens terug’.”

Sylvia en Carmen willen vanwege hun eenjarig bestaan een speciaal tintje geven aan de maand september. “Daarom ontvangt iedereen die in deze maand bij Bliss Baby Spa een sessie boekt, een foto van de baby tijdens het floaten mee naar huis. We hopen zo een mooie herinnering mee te geven.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen