Nog 100 dagen tot de verkiezingen en dus trapt D66 de campagne af

D66 Dinkelland in 2017
D66 Dinkelland in 2017
Foto: Carla Scholten-Linde

Morgen is het nog 100 dagen tot de stemmen zijn geteld. Het is ook de dag dat D66 de campagne aftrapt voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 in Dinkelland, Losser en Oldenzaal. Dat doen ze door in gesprek te gaan met inwoners.

Campagneleider Jorn Huiskes: “We gaan campagne voeren op basis van persoonlijk contact met inwoners, een sterk verkiezingsprogramma en een positieve boodschap: Goed werk, goede zorg, goed wonen. D66 krijgt het voor elkaar. Onze lijsttrekkers zijn er klaar voor.”

Fons Maathuis, Jaimi van Essen en Mari Ailo-Zaia, respectievelijk de lijsttrekkers van D66 Dinkelland, Losser en Oldenzaal zijn er klaar voor. Ook na hun acties op dinsdag zullen zij met volle energie de komende 100 dagen, samen met de kandidaten en vrijwilligers, campagne voeren voor een gemeente waarin volop werkgelegenheid is, goede zorg gegarandeerd is, waar er kansen zijn voor iedereen om prettig te kunnen wonen. Dit uiteraard met het béste onderwijs.

Fons Maathuis, lijsttrekker D66 Dinkelland: “Wij hebben zin in de komende verkiezingen en samen met het verkiezingsprogramma laten we zien dat het ‘anders kan’. Wij willen terug naar de basis waarop vertrouwen van onze inwoners richting de bestuurders een vanzelfsprekendheid is.”

Jaimi van Essen, lijsttrekker D66 Losser: “Het enthousiasme en de drive bij de kandidaten en vrijwilligers, zoals we dat hebben gezien tijdens de Tweede Kamerverkiezingen, zullen we in Losser zeker weten te evenaren. D66 is in Losser niet meer weg te denken.”

Mari Ailo-Zaia, lijsttrekker D66 Oldenzaal: “We hebben een sterk verkiezingsprogramma en gemotiveerde kandidaten. Samen gaan we de komende 100 dagen, vol positieve energie én een inhoudelijk verhaal, in gesprek met de Oldenzalers. Fijn om op deze manier de campagne af te trappen.”

De komende 100 dagen zullen zowel de D66-kandidaten als vele vrijwilligers niet alleen in de centra van te vinden zijn, maar zullen ze ook langs de deuren in de wijken gaan en huiskamergesprekken voeren, om met zoveel mogelijk kiezers een persoonlijk gesprek aan te kunnen gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen