Nieuwbouw voor starters en doorstromers in Saasveld

Diezelkamp in Saasveld
Diezelkamp in Saasveld
Foto: Gemeente Dinkelland

Het woningaanbod in Saasveld wordt uitgebreid met 11 woningen in de wijk Diezelkamp.

De kavels liggen in twee deelgebieden. Het eerste gebied is bedoeld voor zeven kavels voor rijenwoningen. Het tweede deel betreft vier vrijstaande woningen.

Wethouder Blokhuis is blij met de beoogde uitbreiding: “We zijn toe aan de laatste gesprekken met de kernraden over wonen. Het zijn waardevolle gesprekken, waarin we ophalen wat de behoefte van de verschillende kernen op dit gebied is. De kavels die in Saasveld beschikbaar komen, voorzien in een behoefte aan nieuwe woningen voor starters en doorstromers. Het aanbod wordt gevarieerd, dus voor elk wat wils.”

Het bestemmingsplan Diezelkamp tweede fase ligt ter inzage en zal half december onherroepelijk zijn.

Informatieavond

Het eerste deelgebied gaat om een rijtje van vier en een rijtje van drie woningen. Inwoners kunnen meer informatie over de uitgifte van deze rijenwoningen krijgen op de informatieavond van aanstaande maandag 26 november om 20.00 uur bij Bruins in Saasveld.

Het tweede deel betreft vier vrijstaande woningen. Het bouwrijp maken is al in volle gang. De kaveluitgifte hiervoor is opgestart.

Wie belangstelling heeft, moet uiterlijk 4 december 2018 de kavelkeuze indienen. De toewijzing zal plaatsvinden op donderdag 6 december om 20.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen