KOSC wint derby tegen VV Reutum

In de degradatiekraker tegen VV Reutum heeft KOSC vandaag aan het langste eind getrokken.

Een vroeg kopdoelpunt van spits Stijn Brunninkhuis bleek de winnende te zijn voor het team uit Ootmarsum.

In het begin van de eerste helft bleek al gelijk dat KOSC zich wilde revancheren van de nederlaag dat het thuis opliep tegen de Reutummers, eerder dit seizoen. Het speelde agressief en de verdediging werd fel afgejaagd.

Na 10 minuten spelen werd de bal ongeconcentreerd rondgespeeld door de verdediging van VV Reutum. KOSC pikte de bal op en na een voorzet van Jorrit Weierink wist Stijn Brunninkhuis knap binnen te kopen.

In de tweede helft werd eht spel werd slechter en slechter van beide kanten. Enkele keren ging dit gepaard met een zware overtreding en kaarten bleven dan ook niet uit.

In de zeventigste minuut moest KOSC met 10 man verder na een overtreding op Mark Morskieft. VV Reutum probeerde nog wel de gelijkmaker te forceren, maar grote kansen bleven uit. De wedstrijd eindigde dan ook in een 0-1 zege voor KOSC.